Gaan we aandacht trekken van mensen die langsrijden of mensen die gericht naar je toekomen verwelkomen. Misschien rijden we langs de klanten. Bij jouw collega’s het werksfeer creëren? Kort samengevat: Belettering!

Belettering is heel ruim:  Raambelettering, autobelettering, interieur, beurs uitstraling en noem maar op. 

Grafische kunsten uitoefenen bij een belettering is een vak apart. Zonder materiaal kennis en ervaring over beletteringstechnieken is het heel moeilijk om een succesvolle eindresultaat te boeken. Heel veel factoren zijn bepalend zoals: Soort techniek, raam, materiaal en ondergrond. Kortom, je kan een raam of autobelettering niet als een poster ontwerpen. Het wordt namelijk niet alleen geprint, maar ook nog eens geplakt. Kies je bijvoorbeeld ervoor om van buiten niet gezien te worden maar van binnen juist naar buiten kunnen kijken? Dan gebruik je het materiaal: One way vision. Het wordt alleen van buiten toegepast. Terwijl andere soorten zowel van buiten als binnen toegepast kunnen worden. 

Wil je de hele zijkant van je auto bekleden met je ontwerp? Met een snijfolie kom je niet ver. Je gebruikt daarvoor carwrap folie. Je budget voor belettering bepaalt de techniek van toepassing. Daarom is het handig om dit van te voren te bespreken met een ontwerper die het heel goed begrijpt… Kijk gerust naar onze portfolio voor de voorbeelden.

Open chat
Hallo 👋
Wat kunnen we voor u betekenen?